Nalle Puh goes jogging

En sanning om mig själv som jag alltid haft är att jag är lite som en Nalle Puh. En rund, snäll och mjuk figur som älskar mat och gärna undviker träning om det går. När jag slutade ett jobb för många år sen fick jag en present av mina jobbarkompisar. En stor mjukis-Nalle Puh. Jag har den fortfarande kvar fast det är ca 20 år sedan. I början när jag joggade kände jag mig som en Nalle Puh som lunkade runt på cykelbanorna.

Kära Nalle Puh: Jag kommer alltid att älska dig. Det är dock dags för mig att sluta identifiera mig med dig. Kanske växer vi ifrån varandra lite nu… nu när jag är en tränande människa. Jag kommer i och för sig alltid att vara rund, snäll och mjuk och älska mat. Men jag börjar faktiskt så smått känna att jag inte är en Nalle Puh längre.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *