Malaga, hösten 2018

Det man som otränad människa knappast reflekterar över är att de flesta hotell har förutom fantastiska fukostbufféer, goda drinkar i baren och sköna sängar även ett gym som är till för hotellgästerna.

Den här bloggen handlar ju delvis om att våga gå utanför sin comfort zone och våga bryta ny mark. Det gjorde jag i Malaga hösten 2018. På en weekendresa där träningskläder tyvärr inte hade fått plats och prioritet i väskan travade jag helt enkelt ner till hotellets gym en liten stund en sen eftermiddag. Utan träningsskor ville jag inte springa på löpbandet men jag cyklade för brinnande livet och körde sen lite styrketräning både i maskiner och med fria vikter. Mitt i cykelturen frös jag till och tittade upp och frågade mig själv: Drack jag ett glas cava för en timme sen? Ja! Ok, strunt samma, cykla på nu bara!

Hej hotellgym världen över, här kommer jag. Jag tar självklart plats och har rätt att vara där lika mycket som någon annan. Men jag ska ta cavan efteråt i fortsättningen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *