Bara ett par dagar kvar till Tjejmilen

Nu är det nära! Mitt träningsmål sedan i våras har varit Tjejmilen 2019. Dessutom är ett delmål att försöka springa det lite snabbare i år än förra året. Förra årets tjejmil var mitt första lopp någonsin. Jag hade då månaderna innan börjat jogga för första gången i mitt liv och tiden blev 1 timme och 13 minuter. Slår jag det på lördag tro?

De två senaste veckorna har dessvärre inte innehållit så mycket träning, bara ett löppass per helg. Mitt träningsprogram som jag följt hela sommaren fick tråkigt nog stå tillbaka för jobb och ett konstigt mående med huvudvärk och illamående förra veckan.

Den här veckan har jag i alla fall mått väldigt bra så det är ju positivt. Ingen träning har dock fått plats denna vecka heller. Jag får fokusera på att få bra sömn och bra näring.

Jag vet inte hur mycket dessa två sista veckor påverkar hur det går på lördag men jag ser i alla fall väldigt mycket fram emot att åka till Stockholm och springa. Hur det än går ska jag försöka njuta av loppet och som alltid får jag försöka göra mitt bästa utifrån mina förutsättningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *