Motionsklubben eller Game of Thrones?

Att hitta tid och ork för att titta på serier och lyssna på poddar har varit svårt för mig. Jag har inte fått in det i min vardag helt enkelt. Det känns som om jag är den enda människan som inte sett Game of Thrones till exempel. Jag försökte faktiskt råda bot på det nyligen och bestämde mig för att ta tag i det och börja se den. Det var säkert över två månader sen och jag har lyckats se tre avsnitt. Det går med andra ord inte så bra.

Någon rekommenderade podden Motionsklubben och jag tyckte att det lät intressant. Jag lyssnade på ett avsnitt och blev fast! Systrarna Jenny och Sanna Kallur testar olika motionsformer varvat med intervjuer och deras reflektioner och funderingar. Ett jätteintressant innehåll om man är intresserad av motion och träning och de gör det med sån glädje som smittar av sig. De är oerhört trevliga att lyssna på tycker jag. Jag märker att jag tar mig tid till att lyssna och dessutom är ju podd lite lättare än exempelvis en serie eftersom jag kan lyssna när jag kör bil till jobbet eller är ute och promenerar eller springer. Effektivt och bra. Jag märker att jag får energi av att lyssna på Motionsklubben. Både vardagsenergi och träningsenergi. 

Jag lyssnade första gången för ungefär en vecka sen och har lyssnat på fem avsnitt. Det finns sammanlagt 63 avsnitt ute just nu att lyssna på och vad jag förstår kommer det ut ett nytt avsnitt en gång i veckan. 

Så tacksam för Motionsklubben, en bra podd!

Serier får nog vänta tills tiden, orken och kanske det riktiga intresset infinner sig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *