En annorlunda vecka

Den här veckan har till stor del handlat om information och tankar om Coronaviruset och framför allt om hur vi alla kan hjälpas åt för att förhindra smittspridning.

Det här var veckan då sammankomster med fler än 500 personer förbjöds och många evenemang ställdes in. Veckan då regeringen slopade karensdag och sjukintyg. Veckan då UD gick ut med en avrådan från alla utlandsresor. Veckan då WHO bedömde att viruset är att beteckna som en pandemi. Skolor stängde i Norge och Danmark och flera länder stängde sina gränser.

På min arbetsplats har vi fått särskilda direktiv att rätta oss efter vilket innebär förändringar för alla. I mitten på veckan bokade jag av en efterlängtad resa som skulle ske i april. Eller rättare sagt jag flyttade fram resan till juli. Till att börja med. Den här bilden kom upp i mitt flöde på Facebook när jag sörjde min inställda resa. Tack för det.

På lördagen blev det fokus på avkoppling och återhämtning för mig. Kanske välbehövligt efter dagar av en hel del oro. Jag spenderade dagen tillsammans med min vän Amanda på Färna herrgård. Vi njöt av deras frukostbuffé och spa med massage. Underbart, avslappnande och mycket välbehövligt.

Färna herrgård

På söndagen längtade jag till Björnön, så det blev en fem kilometers joggingtur i 2,5-kilometersspåret. En runda motsols och en medsols. Jag avslutade med lite armstyrka i utegymmet.

Till dig som läst så här långt vill jag säga – tack för att du läser min blogg 🙂

Ta hand om er och Hang in there!

One thought on “En annorlunda vecka

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *