Älskar att springa i regn

Vi har haft mestadels fina soliga dagar de senaste veckorna vilket har underlättat denna svåra och speciella coronatillvaro som vi lever i.

Första maj regnade det dock ihållande i stort sett hela dagen. Det var ju inte så att jag jublade direkt när jag tittade ut genom fönstret. Jag fick tänka ett varv extra på vad jag skulle ha på mig under joggingturen. Eftersom jag inte kunde ha telefonen precis som jag brukar så råkade jag av misstag stänga av Runkeeper efter några hundra meters joggande utan att reagera på det. 

Förutom det så påmindes jag efter ett tag när jag vant mig vid ösregnet och blivit varm inifrån att jag älskar att springa i regn. Luften var klar och mild. Det blåste inte. Naturens färger var vackrare än någonsin. Regnet kylde bara lagom mycket så att jag inte blev för varm. Regndropparna landade som en mjuk, trygg lugnande hand på mig och på hela skogen. 

Sen gäller det att tänka på att inte bli kall efteråt förstås. Jag bytte jacka innan jag åkte hem och sen hägrade en varm dusch efterföljt av en kopp te under en filt med tända ljus. 

Nästa gång det regnar när jag tittar ut och förbereder mig för en joggingtur i skogen så kanske jag jublar, vem vet.

Logg från klockan istället då jag ovanligt nog sprungit en runda utan Runkeeper. En runda är ju dock fortfarande en runda oavsett om den är loggad eller inte får jag påminna mig om.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *