A brand new pair of Brooks

Söndagen den 3 maj var jag med i Länge leve loppet. Roligt att jag äntligen nådde mitt mål – att kunna springa 5 kilometer på under 30 minuter. Roligt också att jag vann ett par löparskor eftersom jag registrerade mitt lopp på jogg.se. Känslan när jag fick ett mail på måndagen där det stod ”Länge leve loppet – du vann”!

Jag fick skicka in min skostorlek och adress och några dagar efter loppet kom mina nya fina skor levererade hem till dörren. Jag visste att det var ett par Brooks Ghost 12 eftersom jag fick välja mellan ett par alternativ, men färgen var en överraskning. 

När jag köper skor brukar jag alltid prova dem först i affären och det är inte alltid så lätt att hitta rätt. Jag har aldrig någonsin beställt ett par skor på nätet genom att bara klicka i storlek. Jag var lite nervös att de verkligen skulle passa och kännas bra.

Det är mina första skor av märket Brooks och de är fantastiskt sköna och passar perfekt! Jag älskar färgerna. Jag började med att promenera med dem några gånger. Idag var första joggingturen. De känns jättesköna att springa i och de är väldigt snygga. Så tack för det Brooks, Länge leve loppet och http://jogg.se

A brand new pair of Brooks, to rattle over the bogs… 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *