Varje steg är ett bra steg

Denna vecka har varit annorlunda. Träning i semester-”mode” kanske!?

Jag har joggat sammanlagt cirka 20 kilometer den här veckan och gjort en del styrketräning hemma men själva joggingturerna har varit lite…. flummiga skulle jag säga. Ingen backträning eller intervallträning denna vecka och jag har promenerat mer än vanligt, inte bara i uppförsbackarna utan lite då och då. Jag har stannat till och ätit smultron och blåbär. Jag har stannat och tittat på små hoppande grodor. Jag har fotat och förundrats över blåklockor. När jag har promenerat fast jag egentligen hade kunnat pusha mig lite till har jag tänkt ”varje steg är ett bra steg” och glatt traskat vidare. 

Det här håller inte! Imorgon blir det backträning! Och jag ser faktiskt fram emot det.

Varje smultron är ett bra smultron
Varje blåbär är ett bra blåbär

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *