En dag i Sälen, sommaren 2020

Familjen var laddad för en semestervecka i Sälen. Tillsammans med vänner skulle vi bo i en stuga i Lindvallen och göra roliga aktiviteter tillsammans. Dagen innan vi skulle åka kom första besvikelsen. Min man blev förkyld. Åh nej, vad gör vi nu? Jag bestämde mig för att åka upp själv med barnen. Vi skulle ju träffa Stina, Catrin och Stinas son däruppe. Resan gick bra, och dagen efter hade vi en jättefin första dag tillsammans i Sälen. Morgonen efter denna härliga dag kom nästa besvikelse. Jag vaknade hängig med ont i halsen. Min dotter hade också lite ont i halsen. ”I dessa tider?” Det var såklart bäst att packa och åka hem igen. 

Den fina stugan i Timmerbyn, Lindvallen

Vad gjorde vi då en dag i Sälen?

Barnen hade sovmorgon i stugan medan jag och Stina rivstartade dagen klockan 7.30 med en snabb morgonjogg. Catrin var samtidigt med på stavgång. Allt detta i Springtimes regi. Efter det hade vi vaknat till ordentligt.

Efter en god frukost i stugan delade vi upp oss på olika aktiviteter såsom mountainbike, HIT-pass och vandring. Jag och barnen promenerade till Gustavsliften och åkte upp. Där vandrade vi till en sjö där vi fikade. Efter vandringen åkte vi liften nerför backen vilket vi tyckte var en rolig och annorlunda upplevelse. Så vacker utsikt.

På eftermiddagen gick jag och Stina på ett yin yoga-pass vilket blev en mycket fin återhämtning för kroppen efter en aktiv dag med över 20.000 steg. Vi avslutade dagen med en god middag i stugan och gjorde oss redo för nästa spännande dag som då istället blev hemfärdsdag för mig och barnen.

Stina, jag och Catrin

Våra vänner fortsätter att ha en härlig vecka i Sälen med Springtime med bland annat kanotäventyr, klättring, yogapass, corepass, cirkelträning och vandringar. Jag sitter uppkrupen under en filt i soffan hemma i Västerås och snörvlar och dricker te och tittar på gamla säsonger av Morden i Midsomer på viaplay. Ja, ibland blir livet inte som man tänkt sig. 

Både jag och min man gjorde covid-tester som visade sig vara negativa. Det kändes skönt. Vanliga förkylningar bara med ovanligt dålig tajming.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *