Jag är en sån som…

Utan ett lopp att träna inför har jag märkt att jag har satt lite annorlunda krav på mig själv. Jag tränar fortfarande regelbundet och lika ofta. Jag njuter av att vara ute i skogen men jag bryr mig inte lika mycket om tider och jag pushar mig inte lika hårt. Idag var det dags för detta lufsande skogsnjutartroll att ändra lite på självbilden och därmed resultatet av ansträngningen. I mitt joggande har jag sakta men säkert accepterat att ”jag är en sån som går i alla uppförsbackar”. ”Jag har så svårt att jogga uppför.” Varför då? Det är jobbigt att springa/jogga uppför men ska jag verkligen acceptera det som en sanning och aldrig komma vidare? Nej, idag var det dags att utmana den bilden.

Femman på Björnön är ”känd” för sina tre mördarbackar. Jag har skrivit om femman på Björnön i ett tidigare blogginlägg:

Målet idag var att jogga femman utan att gå. Jag bestämde mig för att jogga i alla uppförsbackar, hur jobbigt det än skulle kännas. Hur sakta jag än måste jogga så ska jag pusha mig själv och inte gå. Inte gå.

Det lyckades! Det var en härlig känsla. Det var jobbigt, men det gick.

Justerad självbild: Jag är en sån som kan jogga uppför!

Femman på Björnön

One thought on “Jag är en sån som…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *