En annan femma på Björnön

Björnön har fyra motionsspår med sträckorna:

1,25 km

2,5 km

5 km

10 km

De utgår från parkeringen vid Björnögården.

Jag såg nyligen att Friskis & Svettis skulle springa alla fyra på ett och samma löppass – sammanlagt 18,75 km. Det lät som en fin utmaning för mig som älskar Björnön men samtidigt insåg jag att de sannolikt skulle hålla för snabb fart för mig så det var nog ingen idé.

Femman är en fin runda med grymma uppförsbackar. Vill man springa fem kilometer utan dessa backar eller bara variera sig lite kan man springa fem kilometer av milspåret på södra Björnön.

Om man vill ta sig an dessa fem kilometer kan man parkera vid hundbadet. Då åker man först förbi parkeringen vid Björnögården, vidare förbi parkeringen vid badplatsen och sedan ca 500 meter till. Där finns en liten parkering på höger sida.

Södra delen av milspåret är så vackert. Jag älskar att promenera och jogga här. Så här såg det ut idag. Hösten är här!

One thought on “En annan femma på Björnön

  1. Vilka underbara höstbilder! De lockar mig till att ge mig iväg på en motionsrunda.
    Tänk så stark och glad du har blivit genom din nya hälsosamma livsstil!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *