Höst i Säfsen

Helgen spenderade jag i Säfsen med familjen. Underbart vackert förstås även i höstskrud. Det blev en tidig joggingtur på söndagen från stugområdet, förbi Säfsnäs kyrka till det som kallas Eldpallkojan och tillbaka, vilket blir totalt fyra kilometer. Lite kort sträcka till och med för att vara jag en söndagsmorgon men det var min första runda efter ett litet uppehåll på grund av förkylning, så fyra kilometer blev alldeles lagom. 

Det är en fantastiskt vacker runda men det känns konstigt nog som om det är uppförsbacke precis hela tiden förutom den sista biten. Jag och uppförsbackar har ju en speciell relation och jag var tvungen att se efter sen vad klockan egentligen visade gällande höjdmeter. Ytterligare en rolig funktion i klockan att utforska.

Det var kanelbullens dag också vilket inte ignorerades i vår familj. Inte så pass så att vi bakade själva men däremot med inställningen att passa på att njuta av livet medan det pågår. 

Säfsnäs kyrka

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *