Livet och mörkret

Ibland är livet som en skör, sned, brant trappa uppför och vägarna framåt kan kännas lika snirkliga som ett gammalt träd som växer åt oväntade håll.

Jag är tacksam för att jag har löpningen.

För att göra något vettigt av friskvårdsbidraget från jobbet har jag har köpt halvårskort på Friskis och Svettis och jag var med och sprang vid ett löpgruppstillfälle. Det är bra att det finns nu när det blir mörkare och mörkare ute. Jag kommer nog att vara med fler gånger och kommer kanske även att gå in till gymmet och löpbandet om jag hittar en tid då det inte är så mycket folk.

Annars är helgerna med dagsljuset och naturen mitt andningshål. Skogen och löpningen – bästa träningen för kroppen och bästa återhämtningen för själen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *