Matfilosofi

Min blogg handlar i huvudsak om träning och ändå är väldigt lite sagt om mat från min sida. Jag har provat mig fram en hel del under åren när det gäller mat. Jag har provat LCHF en kort period, provat att under flera år utesluta kött, provat att utesluta mejeriprodukter, provat att utesluta bröd, och jag har faktiskt uteslutit både det ena och det andra i perioder. 

Det jag har landat i nu är att jag har gått ifrån alla metoder och dieter och jag äter nästan allt, jag äter lite av varje och jag har framför allt äntligen börjat förstå vad som får mig att må bra. 

Det finns en blogg som ger och har givit mig mycket inspiration när det gäller mat och hjälpt mig på vägen fram till en sund matfilosofi. Jag har följt Åse ett par år nu och provat många av hennes recept. Recepten är inspiration som kan fungera precis som de är eller i alla olika kosthållningar efter egna anpassningar och behov. Åse har också skrivit flera kokböcker och nu damp den senaste precis ner i min brevlåda. Det första receptet jag provade var Limemousse. Underbart!

Tack till Åse för en fantastisk blogg, fina kokböcker och massor med inspiration.

https://www.56kilo.se

Ett tips till er alla i all välmening!

Limemousse

Gott Nytt år!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *