Coffee or not coffee?

Jag älskar kaffe men jag har ändå haft kaffeuppehåll i perioder för att jag inte mått riktigt bra av det eller fått signaler från kroppen på att det inte varit riktigt bra för mig. När jag har haft kaffeuppehåll har jag saknat det så mycket. 

Häromdagen när jag shoppade lite saker på nätet såg jag helt plötsligt en produkt som heter ”Not coffee” – ett kaffesubstitut gjort av rostad cikoria. Jag klickade hem den och hade inga höga förväntningar på att det skulle smaka kaffe eller ens smaka gott men jag tänkte ändå att det var värt ett försök. Jag provade genom att värma en halv kopp havremjölk i mikrovågsugnen och sedan blanda i två teskedar av pulvret och jag tyckte faktiskt att det var gott! Jag tyckte att det gav mig kaffekänsla! Oväntat och roligt. Det står att pulvret blandas med vatten och/eller mjölk. Nu ska jag varva kaffe med Not coffee så blir det nog en bra balans. 

(Bloggen har inget samarbete, det är bara roligt för mig att skriva om sådant som jag gillar och kanske kunna tipsa någon annan som är i samma situation.)

2 thoughts on “Coffee or not coffee?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *