10 kilometer – formen just nu

I söndags joggade jag 10 kilometer på Björnön och kände mig i relativt god form. Jag stannade inte för att fotografera utan jag joggade på förutom i de värsta uppförsbackarna där jag forfarande måste promenera. Tiden blev 1 timme och 12 minuter. 

Det snabbaste jag sprungit 10 kilometer var på senaste Tjejmilen då jag tog mig runt på 1:07.

Nu börjar snart sommaraledighet med mer tid för vila och återhämtning och mer tid för träning. Jag blev inspirerad att sätta ett mål för min träning. I sommar vill jag klara av att springa 10 kilometer på Björnön snabbare än 1:12.

2 thoughts on “10 kilometer – formen just nu

  1. bra jobbat! Vi ligger väldigt lika i tempo! Jag har som mål i sommar att komma ner på 70 min på milen. har 73 just nu som senast bästa.
    Heja heja! massa pepp till dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *