Hinderbana på Rocklunda

En rolig upptäckt i Västerås i sommar är att det finns en hinderbana vid Rocklundaspåret. Jag tog en promenad här med familjen en dag och vi utforskade hindren och jag passade på att fota. Nästa morgon ville min dotter följa med mig ut dit och jogga vilket är fantastiskt kul. Det är inte så ofta jag får med mig någon familjemedlem ut att jogga överhuvudtaget, men hon gillar verkligen utmaningen med hindren och joggingen får vi på köpet. Banan är ca 2 kilometer och några av hindren är fortfarande under uppbyggnad. Jag provade inte alla hinder, men några, till exempel balansgång, krypa genom tunnel och irländskt bord. Jag har inte fotat alla hinder, men här kommer ett urval av vad som finns. Det här var roligt och det kommer vi definitivt att göra fler gånger!

Balansgång
Min dotter flög över dessa tre väggar. Jag tog det lite lugnare…
Jag använde de små stegen och lyckades ta mig över det lilla irländska bordet. Jag skulle tro att det lilla är 1,5 meter högt och att det stora är 2 meter högt ungefär.
Min son testar armgång.
Blå färg på kartan visar i detta fall var hindren finns.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *