Nära nytt rekord på 5 kilometer

Det snabbaste jag sprungit 5 kilometer på var tiden 29:41 och det var lite mer än ett år sedan. Jag hade då som mål att kunna springa 5 kilometer på under 30 minuter och var så glad när jag äntligen klarade det. Jag sprang på asfalt och det var en ganska flack runda. Då loggade jag mina rundor med Runkeeper på telefonen.

Den senaste tiden har jag inte brytt mig så mycket om tider utan mest lufsat runt och njutit av naturen på mina skogsrundor som innehåller en hel del backar. Idag sprang jag 5 kilometer på en asfaltrunda utan backar att tala om. Min tanke innan var inte att slå något rekord men formen kändes väldigt bra från start och det var egentligen bara värmen som gjorde det tufft, allt annat stämde tyckte jag. Sedan ett år tillbaka loggar jag med min klocka istället för Runkeeper så enligt klockan blev det ett nytt rekord! 

Nu känner jag mig lite inspirerad att klara att komma under 30 minuter igen! 

Såhär såg det ut i maj 2020 när jag klarade mitt mål:

2 thoughts on “Nära nytt rekord på 5 kilometer

  1. Kul! Även om jag egentligen inte bryr mig särskilt mycket om tider när jag springer, så är det ju trots allt kul att sätta nya rekord. Men det var många år sen sist det hände 😂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *