Uppförsbackar och kvällsdopp

En varm sommar med ljuvliga solnedgångar vid den lilla sjön. Svalkande kvällsdopp i vattnet och i tystnaden som lagt sig efter dagens uppståndelse och aktiviteter. 

Många fantastiskt fina joggingturer och promenader. Uppför, uppför, uppför. Varför minns jag så tydligt uppför? Det borde rimligtvis varit lika mycket nedför. Det har jag glömt.

Blåbär och hallon från skogen, gott att äta som det är. Stå och mumsa som en björn och bli blå om fingrarna. Vifta bort en envis broms. Några blåbär räckte till en väldoftande paj.

Out of the comfort zone och sa okej till att prova SUP-bräda. Säga lite mer ja istället för nej. Våga lite mer. Paddla SUP var både roligare och lättare än jag trodde det skulle vara. Det kändes nästan som min belöning för att jag vågade.

Tack sommaren, jag ska försöka ta med mig lite av dig in i hösten och vardagen som snart drar igång igen. Om jag blir överväldigad så ska jag blunda och ta ett kvällsdopp i mitt inre… svalka mig i solnedgången och i tystnaden. Och jag kommer inte glömma hur månen såg ut den där kvällen. 

Solnedgång vid Säfssjön
Utsikt från Solberget i Säfsen

2 thoughts on “Uppförsbackar och kvällsdopp

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *